Skapa din listning för Amazon idag.

Vi är experter som kan analysera din nisch, konkurrenter och skapa din listning för Amazon för att locka klickar och sen konverterar de leads till köpare.

Professionell copywriting, konkurrensanalys och konverteringsoptimering

 

Professionell copywriting, konkurrensanalys och konverteringsoptimering

När det gäller lönsamhet inom e-handel är produktvisning bara en del av ekvationen. Omvandlingsfrekvensoptimering är det som ger dig möjligheten att ta din produkt eller ditt varumärke till nästa nivå med hjälp av Amazon.

Bilder
Rubrik
Punktlista
Beskrivning
Nyckelord

Bilder för Amazon-listning

Alla försäljningar på Amazon börjar med tjusiga bilder. Det är bilderna som väcker uppmärksamhet och en önskan att lära sig mer om en vara. Det är kanske den viktigaste aspekten av en ny listning för en produkt på Amazon. Det finns alltså specifika regler och strategier som man kan använda för att maximera den effektiviteten.

Rubriker för Amazonlistning

Ett av grundläggande verktygen för att locka uppmärksamhet på Amazon är produktens rubrik, dessutom är rubriken en viktig aspekt av SEO och sökindexering på Amazon. Vi söker efter de viktigaste nyckelorden för att leverera en kortfattad och effektiv produktlistning.

En titel i Amazon-listning​
En punktlist för Amazon

Punktlistor för Amazonlistning

Vi beskriver de viktigaste fördelarna för dina kunder istället för vanliga funktioner. Punktlistan med fördelarna på en Amazonlistning är en del av produktbeskrivningen som ska beskriva produktens huvudparametrar som viktiga för dina potentiella kunder. För att ranka din listning högt på Amazon och visa din vara på bästa möjliga sätt skapar vi en absolut unik punktlista med specialsökord för varje vara.

Beskrivningar för Amazonlistning

En beskrivning på en Amazonlistning som innehåller alla varans egenskaper hjälper till att visa en detaljerad beskrivning för varans fuktioner. Beskrivningen ger en annan möjlighet att dyka djupare i produktens specifikationer och förstår hur produktens särdrag och fördelar möter kundens behov.

Nyckelord för Amazonlistning

Söktermer eller nyckelord är viktig "metadata" för produkter i Amazonlistan. Detta är förmodligen den svåraste processen som kräver mycket sökordsforskning och är ofta en svår uppgift. Våra specialister kan undersöka konkurrensmiljön extremt noggrant för att identifiera de mest "säljande" och populära nyckelord.

Listning på Amazon

Skapa en listning för Amazon

En välgjord Amazon-listning är en dörr till hög försäljning. Vi kan hjälpa dig att skapa  listningar för att lyckas sälja dina produkter på Amazon.se. Bli först att lista på Amazon.

Scroll to Top