Utforska djupet av AI-verktyg: En samling av 12 AI-verktyg för att underlätta ditt arbete.

En utvecklare på Google vid namn Hassan Toor, som skriver en blogg om artificiell intelligens, tekniska verktyg, online-verksamhet och produktivitet, har publicerat en samling av AI-baserade lösningar som kan hjälpa till med arbete.

Tars Prime AI

Vill du skapa en chattbot för ditt företag, liknande ChatGPT? Vi presenterar Tars, en ny avancerad chattbot baserad på ChatGPT. Tars hjälper dig att skapa en chattbot baserad på ChatGPT på mindre än 30 sekunder.

ChatABC

ChatABC är den bästa ChatGPT med funktioner som teamarbete, snabb bibliotek, sömlös service och mycket mer. Funktioner i ChatABC:

  • Modell med stöd för GPT-4;
  • Möjlighet att ladda upp dokument;
  • Möjlighet att använda röst för samtal;
  • 150+ inbyggda ledtrådar.

Durable AI

Durable AI låter dig skapa en webbplats med hjälp av artificiell intelligens på 30 sekunder. Det är faktiskt en webbsideskonstruktion med artificiell intelligens som skapar hela webbplatsen med bilder på några sekunder.

TweetMonk

TweetMonk

TweetMonk är som en militär verktyg för att utveckla din Twitter. Du kan också använda detta verktyg för artificiell intelligens för att skapa krokar, teman och schemaläggning av tweets.

10web

10web är en plattform för snabb webbplatskonstruktion baserad på WordPress.

Alicent AI

Alicent AI – lås upp Supercharged ChatGPT Experience med denna Chrome-tillägg. Det bästa tillägget för upptagna marknadsförare och skapare för att öka din produktion med 10 gånger. Har funktioner som:

Omedelbar åtkomst till ChatGPT; Kan använda sidkontext; Kraftfull AI-assistent.

Kickresume

Kickresume AI Resume Writer – bästa AI-resuméförfattaren. Automatisera skapandet av ditt CV med denna AI-resuméförfattare. 35+ färdiga ATS-mallar, 1500+ CV-exempel, gratis.

FinalScout

FinalScout – omvandla LinkedIn till e-postlistor med denna ChatGPT-baserade sökningstillägg. Få giltiga e-postadresser från LinkedIn med ChatGPT, vilket garanterar leverans av 98% av dina brev.

Consensus

Consensus – en funktion baserad på GPT-4 som summerar svar på vetenskapliga studier. Hur fungerar det? Consensus använder artificiell intelligens för att söka efter svar i vetenskapliga artiklar. Bästa sättet att söka – ställ en fråga.

Paperpal

Paperpal – slösa inte bort tiden på ChatGPT för akademiskt skrivande. Vi presenterar Paperpal – det perfekta AI-verktyget för forskare att skriva.

Tome

Tome hjälper dig att skapa kraftfulla berättelser på några sekunder. Ange vad som helst i ledtråden, och tjänsten skapar automatiskt en fantastisk historia åt dig på några sekunder.

InteraxAI

InteraxAI är den bästa no-code plattformen för artificiell intelligens, som erbjuder monetiserade och inbyggda widgetar för artificiell intelligens. Integrera enkelt artificiell intelligens på din webbplats, blogg eller plattform utan att skriva en enda rad kod med vår white label-plattform.

Scroll to Top